Sport medisch adviescentrum leeuwarden

Wij zijn heel erg blij met deze hoge beoordeling door. Sinds 2015 monitoren wij permanent de tevredenheid van onze bezoekers over de tevredenheid van onze dienstverlening. Dit gebeurt uiteraard anoniem. In 2017 hebben 246 bezoekers de digitale vragenlijst ingevuld. Hoge score op klantvriendelijkheid en deskundigheid. De bezoekers waardeerden in hoge mate de vriendelijkheid en klantgerichtheid van alle medewerkers. De receptionisten scoorden hoog op vriendelijkheid en het maken van duidelijke afspraken bij de telefonische contacten, maar ook bij hun bejegening aan de balie.

Met de griek auto volgt u vanaf de autosnelweg als ook via de binnenwegen de bewegwijzering "mecc". Per trein reist u tot treinstation maastricht-Randwijck. . Ons centrum ligt op 400 meter van het station en u bent binnen 5-6 minuten bij ons. Met de bus kunt u zowel bij treinstation maastricht-Randwijck als ook bij de hoofdingang van het azm uitstappen. Vervolgens is het nog circa 5-6 minuten lopen. Met auto 15 minuten extra reistijd in ochtend- en avondspits. De nieuwe locatie is prima te bereiken, maar rond de ochtendspits (7.30-9.30 uur) en avondspits (15.30-18.00 uur) is er erg druk autoverkeer op de aan- en afrijwegen door de vele werknemers van. azm, universiteit maastricht, Provincie limburg, vodafone, mecc die alle in de directe omgeving gelegen zijn. Houdt rekening met circa 15 minuten extra reistijd als u ons tijdens de ochtend- of avondspits wilt bezoeken. De bezoekers van het Sportmedisch Adviescentrum hebben over het afgelopen half jaar onze dienstverlening met een 8,6 gewaardeerd.

hangen aan de buitenzijde twee borden: "Academisch ziekenhuis maastricht" en de ander van het "Sportmedisch Adviescentrum". Bezoekers gaan binnen en melden zich bij de gesloten binnendeur via de bel en intercom, waarna de secretaresses de deur kunnen openen. U loopt de hal in en meteen aan de rechterzijde bevindt zich het Sportmedisch Adviescentrum. Parkeren, vanwege de werkzaamheden zullen bezoekers tot medio maart geen gebruik kunnen maken van ons eigen parkeerterrein, maar dienen zij te parkeren in de directe omgeving van ons centrum. Daar is ruime parkeergelegenheid, tegen betaling. Houdt er rekening mee dat in dit gebied veelvuldig en streng gecontroleerd wordt op het parkeren. Route, de nieuw locatie is prima te bereiken met auto en openbaar vervoer.
sport medisch adviescentrum leeuwarden

Home - sportgeneeskunde Friesland


Op de diverse entrees van het gebouw staat met grote cijfers het huisnummer vermeld. Ga het gebouw met nummer 75 binnen. Bij de afgesloten binnendeur meldt u zich via de intercom en onze medewerkers zullen de deur voor u openen. U loopt het kleine halletje in, onder loopt via de half-glazen deur naar het volgende halletje en vervolgens is het Sportmedisch Adviescentrum aan de linkerzijde zijde op de begane grond. Vanaf is de hoofdvestiging van het Sportmedisch Adviescentrum verhuisd naar een fraai kantorenpand aan de gaetano martinolaan 75 te maastricht. Dit pand is nagenoeg direct naast het maastrichts Expositie- en Congres Centrum (mecc) gelegen. Werkzaamheden rondom gebouwen, tot circa medio maart worden er werkzaamheden aan de gebouwen en parkeerterreinen rond het mecc uitgevoerd. Daardoor kunnen wij nog niet gebruik maken van de hoofdingang van het gebouw en de parkeerterreinen.

Home - sportgeneeskunde Friesland


Sgf is Scas- gecertificeerd. Sportarts Mirjam Steunebrink is als sportmedisch begeleider betrokken bij de atletiek, het schaatsen en het voetbal. Dit doet zij vanuit onze vestiging. Sportgeneeskunde Friesland, locatie leeuwarden - leeuwarden. Adres de drie dukatons. Locatie deze locatie is onderdeel van Sportgeneeskunde Friesland. Zijn deze gegevens onjuist. Een Sport Medisch Adviescentrum (SMA) of Sportmedische Instelling (SMI) biedt onde rzoekspakketten die zijn aangepast aan sportintensiteit en leeftijd en kunnen onder andere bestaan uit een hartfilmpje, longfunctietests, een uitgebreid onderzoek van het houdings- en bewegingsapparaat en een inspanningstest. Fitplan Sport-medisch centrum leeuwarden: professionals in (begeleid) fitness, fys iotherapie en manueel therapie.

Sportartsen houden zich niet alleen bezig met blessures (curatie) maar ook met pre stoelgang ventie en prestatie. Als u regelmatig sport is het goed om periodiek te laten checken afval hoe het met de belastbaarheid van uw lichaam is gesteld. Dit om mogelijke problemen te voorkómen (preventie!). De kern van ieder Sportmedisch. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Sportmedisch Adviescentrum (S.

MA) in leeuwarden vindt u in dé lokale bedrijvengids - ». En hoe vaak, hoe lang en met welke intensiteit je het best zou kunnen sporten. Het antwoord op deze vragen kun je krijgen op én van de Sportmedische Instellingen aangesloten bij de fsmi. Sportgeneeskunde Friesland (SGF) beheert de Sportmedische Adviescentra (sma s) te heerenveen, leeuwarden, Drachten. Sportgeneeskunde Friesland (SGF) beheert de Sportmedische Adviescentra ( sma s ) te heerenveen, leeuwarden, Drachten en Sneek.

Medisch, centrum, leeuwarden - sportkeuringen

Verder werkt zij op onze vestigingen te Drachten, leeuwarden en heerenveen. Aandachtsgebieden/expertise: - diagnostiek en behandeling van sportblessures - inspanningsdiagnostiek - scas gecertificeerd duikarts - vliegerarts met aandachtsgebied zweefvliegen - sportmedische slecht begeleiding cto zwemmen, sportarts. Mirjam Steunebrink is als sportmedisch begeleider betrokken bij de atletiek, het schaatsen en het voetbal. Dit doet zij vanuit onze vestiging te heerenveen. Aandachtsgebieden/expertise: - diagnostiek en behandeling van sportblessures - inspanningsdiagnostiek - sportmedische begeleiding schaatsgewest Friesland - sportmedische begeleiding diverse individuele atleten - sportmedische begeleiding sc heerenveen-academie - masterclass Topsportgeneeskunde. Onze sportartsen worden geassisteerd door 3 dokterassistentes: Marte meyers, sandra meetsma en, sue yin Hofstee.

Fitplan: Sport-medisch centrum in, leeuwarden en Sneek

Daarna heeft hij zich bijkomende naast zijn werk bij sgf vooral bezig gehouden met sportmedische begeleiding binnen het voetbal en. Clubarts van sc heerenveen. Naast het sportspreekuur in het Antonius ziekenhuis te Sneek, werkt hij verder vanuit onze hoofdvestiging te heerenveen. Aandachtsgebieden/expertise: - diagnostiek en behandeling van sportblessures - sportmedische begeleiding sc heerenveen A-selectie, beloftes en dames - sportmedische begeleiding cto judo - sportmedische begeleiding ijshockey academie lionhearts - masterclass Topsportgeneeskunde en het Olympisch Sportmedisch Panel. Sportarts, karin Top houdt zich naast haar reguliere werk bij sgf (Heerenveen en mcl) vooral bezig met topsportbegeleiding en is zowel op de Olympische zomer- als winterspelen als sportarts actief. Aandachtsgebieden/expertise: - diagnostiek en behandeling van sportblessures - inspanningsdiagnostiek - sportmedische begeleiding cto turnen en shorttrack - sportmedische begeleiding diverse professionele schaatsteams - masterclass Topsportgeneeskunde. Sportarts, baukje wiersma houdt zich als voormalig topzwemster. Bezig met de begeleiding van topzwemmers. .

Wie zijn wij - sportgeneeskunde Friesland. Sportgeneeskunde Friesland (SGF) beheert de Sportmedische Adviescentra (SMAs) sporten te heerenveen, leeuwarden, Drachten en Sneek. Sgf is Scas-gecertificeerd en aangesloten bij de federatie van Sportmedische Instellingen (fsmi). De hoofdvestiging te heerenveen is tevens erkend als Topsport Medisch Samenwerkingsverband (TMS) Samen met Sportgeneeskunde Drenthe vormt sgf het Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC) Sportgeneeskunde noord. Bij sgf / zbc sportgeneeskunde noord werken uitsluitend als medisch specialist opgeleide sportartsen. Directeur van sgf / zbc sportgeneeskunde noord is sportarts. Ron was van 19ls bondsarts van de nevobo sportarts van het zo succesvolle nederlands Heren Volleybalteam.

Sportmedisch, adviescentrum - home

Vanwege diverse landelijke feestdagen in de komende weken is het Sportmedisch Adviescentrum op de volgende dagen gesloten: - vrijdag 27 april (Koningsdag) - donderdag 10 mei (Hemelvaart) - vrijdag 11 mei - maandag 21 mei (Pinkstermaandag wij wensen u fijne feestdagen. Met ingang van heden is het parkeerterrein op de binnenterrein van de gebouwen aan de gaetano martinolaan open gesteld. De werkzaamhedenheden zijn nog niet helemaal afgerond, maar onze medewerkers en onze gasten kunnen gratis tegen parkeren op het gerenoveerde parkeerterrein. Hoe bereikt u het parkeerterrein? Volg de bewegwijzeringsborden "mecc" en "P4". Deze route leidt u langs ons Sportmedisch Adviescentrum aan de gaetano martinolaan 75 naar de hoofdingang van het mecc. U rijdt dan tegen de parkeerplaats P4 van het mecc aan. Direct voor de slagboom van P4 kunt u links afslaan en het parkeerterrein van de bedrijven en organisaties gevestigd op gaetano martinolaan oprijden. Hoe bereikt u vervolgens ons Sportmedisch Adviescentrum?

Sport medisch adviescentrum leeuwarden
Rated 4/5 based on 610 reviews
Recensies voor het bericht sport medisch adviescentrum leeuwarden

 1. Rowuvoba hij schrijft:

  Duurt korter dan 10 minuten. BasisPlus Sportmedisch Onderzoek (bpsmo voor personen tot de leeftijd van 35 jaar die regelmatig sporten of dit willen gaan doen en individueel voorgelicht willen worden op basis van een gedegen onderzoek en een aantal metingen. Gerelateerde bedrijven Fitplan Sport-medisch centrum leeuwarden 1, sportstudio en Konditiecentrum. De sporter krijgt van de (sport-)arts een advies en er kan behandeling plaats vinden.

 2. Ysovix hij schrijft:

  Maximale inspanningstest op de fietsergometer met continue ecg-registratie en bloeddrukmeting. Longfunctie bepaling van de longfunctie (o.a. Spiro-ergometrie onderzoek maximale inspanningstest op de fietsergometer met continue ademgasanalyse, ecg-registratie en bloeddrukmeting ter bepaling hart- en longfunctie en stofwisseling tijdens inspanning alsmede bepaling van de belastbaarheid, conditie en ventilatoire drempels tijdens inspanning. Indien geen medische bezwaren tegen beoefening van de sport waarvoor gekeurd is, volgt afgifte van de geschiktheidsverklaring behorend bij de betreffende sporttak.

 3. Dasumoca hij schrijft:

  Voor personen met een aandoening en/of verhoogd risico voor het krijgen van een aandoening, die willen gaan sporten. Oriënterend intern, neurologisch en kno-onderzoek. Bloedonderzoek bloedonderzoek kan verricht worden op verzoek van de sporter of op medische indicatie. Uitgebreid Sportmedisch Onderzoek (usmo bestemd voor : voor personen met klachten in de hart-/longstreek.

 4. Vigybep hij schrijft:

  Groot Sportmedisch Onderzoek (gsmo). Losse diensten biometrie: Bepaling lengte, gewicht en vetpercentage. Van toepassing bij bepaalde evenementen op gebied van wielersport, hardlopen, parachutespringen. Inhoud: lengte, gewicht, vetpercentage, visustest, urinetest.

 5. Aviqonu hij schrijft:

  Martini ziekenhuis, van Swietenplein 1 9728 nt groningen, contact (050). Welkom bij het Martini ziekenhuis in Groningen. Heerestraat 23-A 8911lc leeuwarden 2, studio actief.7 (3 zuidvliet 24 8921bl leeuwarden 3, afslankstudio anders, fonteinland 7-a 8913cz leeuwarden. Deelname aan sportevenementen of bepaalde (sportieve) opleidingen, wanneer deze door de organisator van het evenement of door de opleiding verplicht gesteld wordt.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: